Photo 2 Jun Sam Raimi of Tim Burton voor Pirates 5?
Ja, de film was een stinker, maar als hij massaal veel geld opbrengt dan wil Hollywood er natuurlijk nog wel eentje maken. En zo krijgen we dus zeker een vijfde Pirates of the Caribbean. Met Johnny Depp, dat staat al vast, maar wie zal de film regisseren? On Stranger Tides regisseur Rob Marshall is de eerste keuze, maar laten we hopen dat deze musical-regisseur bedankt voor een tweede POTC-film.Want als we kijken welke andere regisseurs er op het lijstje staan, dan kan een vijfde avontuur van Jack Sparrow misschien toch nog de moeite lonen: Tim Burton, Sam Raimi, Shawn Levy (Night at the Museum), Chris Weitz (The Golden Compass) of Alfonso Cuaron (Children of Men).

Sam Raimi of Tim Burton voor Pirates 5?

Ja, de film was een stinker, maar als hij massaal veel geld opbrengt dan wil Hollywood er natuurlijk nog wel eentje maken. En zo krijgen we dus zeker een vijfde Pirates of the Caribbean. Met Johnny Depp, dat staat al vast, maar wie zal de film regisseren? On Stranger Tides regisseur Rob Marshall is de eerste keuze, maar laten we hopen dat deze musical-regisseur bedankt voor een tweede POTC-film.

Want als we kijken welke andere regisseurs er op het lijstje staan, dan kan een vijfde avontuur van Jack Sparrow misschien toch nog de moeite lonen: Tim Burton, Sam Raimi, Shawn Levy (Night at the Museum), Chris Weitz (The Golden Compass) of Alfonso Cuaron (Children of Men).


Design crafted by Prashanth Kamalakanthan. Powered by Tumblr.